Bursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj oferă o nouă oportunitate absolvenţilor de liceu sau facultate care sunt în căutarea unui job. Bursa Locurilor de Muncă se va desfăşura joi, de la ora 9, la Casa de Cultură a Studenţilor. Angajatorii se vor afla faţă în faţă cu absolvenţii şi îşi vor putea selecta direct potenţialii angajaţi.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a contactat peste 180 de agenţi economici, 27 dintre aceştia confirmând participarea la Bursa Locurilor de Muncă. Absolvenţii de liceu sau facultate vor avea la dispoziţie 580 locuri de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei, 43 de joburi pentru persoanele cu studii superioare şi 537 pentru persoanele fără studii superioare.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei, până mâine, ora 12.00 la sediul Agenţiei Locale Craiova, situate pe str. Eugeniu Carada , nr. 13A.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.