Burse Erasmus+

Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova organizează o nouă selecţie Erasmus+ pentru mobilităţi de studiu şi practică ce se vor desfăşura în cel de-al doilea semestru. Pentru anul universitar 2016-2017 sunt prevăzute 85 de locuri în diferite ţări din Europa.  La examenul de selecţie pot participa toţi studenţii, indiferent de specializare cu condiţia să fi finalizat primul an de studiu.

Bursele Erasmus+ reprezintă o şansă unică de a studia un semestru sau chiar un an, în altă ţară din Europa. Deşi nu acoperă toate cheltuielile prilejuite de o deplasare în străinătate pentru o perioadă de câteva luni, tinerii care obţin aceste burse au marele avantaj de a vorbi o limbă străină, de a-și face prieteni și contacte prețioase în domeniul în care vor profesa și de a cunoaște din interior o cultură nouă.

Studenții care pleacă prin programul Erasmus nu pot sta la universitățile din străinătate mai puțin de trei luni, dar nici mai mult de 12 luni. Alegerea perioadei trebuie să permită finalizarea ei cu examene care vor fi recunoscute și echivalate în România proporțional cu numărul de credite.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.