Metodiştii, în concurs

Concursul pentru metodişti are începând din acest an câteva noutăţi. Selecţia se va realiza pe baza dosarului depus de fiecare candidat şi susţinerea unui interviu, proba scrisă fiind eliminată. Cei care vor promova au un mandat de trei ani. Pentru concurs, la nivelul judeţului Dolj sunt scoase 358 de posturi, cele mai multe fiind în învăţământul primar.

Cadrele didactice care doresc să participe la concursul pentru metodişti trebuie să îndeplinească anumite condiţii, cele mai importante fiind să fie titular al sistemului naţional de învăţământ în judeţul Dolj, să aibă cel puţin gradul didactic II şi calificativul „Foarte bine”, în ultimii cinci ani, fără sancţiuni.

Pentru concurs, la nivelul judeţului Dolj sunt scoase 358 de posturi, cele mai multe, 80 sunt în învăţământul primar. Pentru disciplinele tehnice sunt 50 de poziţii, câte 35 fiind repartizate pentru Limba română, respectiv Matematică. De asemenea, 40 sunt rezervate pentru Învăţământul preprimar şi educaţie timpurie. Cele mai puţine sunt, câte unul, la Limba spaniolă şi la Limba latină.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.