La mulţi ani, Radio Campus!

La mulţi ani, Radio Campus! De 3 ani, Căminul 6 al Universităţii din Craiova, găzduieşte, la etajul 2 un post de radio studenţesc. Este vorba despre Radio Campus, un proiect la îndeplinirea căruia au pus umărul zeci de studenţi. Postul poate fi ascultat online şi are drept scop promovarea activităților desfășurate în universitate, dar şi transmiterea informațiilor de interes pentru studenți.
Radioul studenţesc al Universităţii din Craiova a împlinit, astăzi, 3 ani de existenţă. Cu acest prilej conducerea Universităţii din Craiova a vizitat sediul postului şi a ciocnit o cupă de şampanie cu tinerii implicaţi în acest proiect îndrăzneţ.
Activitățile din cadrul radioului studențesc sunt desfășurate de către studenți voluntari de la diferite specializări ale Universității din Craiova și contribuie esențial la aplicarea dreptului la liberă exprimare al studenților. Radio Campus oferă prilejul studenților de la specializările din domeniul jurnalismului și al comunicării să facă practică într-un cadru modern și eficient. Pe lângă acestea, Radio Campus oferă și posibilitatea realizării unor producții audio proprii în studioul amenajat în căminul nr. 6 din campus.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.