Inaugurare laborator

Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică și Firmele de IT se implică nu numai în dotarea laboratoarelor, ci și în îmbunătățirea programelor de studii. 18 calculatoare de ultimă generaţie vor contribui la o pregătire mai bună a studenţilor  pentru a se integra mai uşor pe piaţa muncii după absolvire.

Laboratorul de Tehnologia Informației este situat la etajul 3 al Corpului de Laboratoare si a fost renovat, amenajat și dotat de către compania Sintec Media, filiala Craiova. Pe lângă activitățile didactice curente, se vor putea organiza sesiuni de training și laboratoare aplicând tehnologiile și limbajele de programare utilizate de Sintec Media, totul pentru pregătirea studenților Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universității din Craiova.

Sintec Media este o companie de origine israeliană, prezentă și pe scena craioveană încă din 2005, care dezvoltă software de management al broadcasting-ului pentru programe TV, mizând pe două concepte de bază: inovaţie şi experienţă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.