Conferinţă internaţională la UCv

Reuniune Internaţională a angliştilor la Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova. Departamentul de Studii Anglo-Americane şi Germane, în colaborare cu Universitatea din Birmingham, organizează, în această perioadă, cea de-a  XV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Language, Literature and Cultural Policies.

Cea de-a XV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Language, Literature and Cultural Policies va avea ca temă “The Past in the Present” şi va reuni lucrările a peste 80 de specialişti din domeniul lingvisticii, literaturii şi culturii, care explorează relaţia dintre trecut şi prezent.

În prima zi a manifestării şi-au prezentat lucrările profesorul de artă teatrală, Rick St. Peter, de la Universitatea Americană Clemson, care este şi noul lector american al Departamentului de Studii Anglo-Americane şi Germane din Craiova şi dr. Naum Panovski, reprezentantul Poiesis Theatre Project din New York.

Mâine, în cadrul celei de-a doua zile a conferinţei,  îşi vor prezenta lucrările profesorul Michael Dobson, de la Universitatea din Birmingham, directorul renumitului Institut Shakespeare din Stratford-upon-Avon şi profesorul Ewan Fernie, tot de la Universitatea din Birmingham.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.