Un nou început

Emoție, bucurie, un strop de teamă și mult chef de joacă, aşa s-ar putea descrie sentimentele copiilor care au păşit, astăzi, pentru prima dată în şcoală. Emoţii au avut şi părinţii care le-au stat alături în careul de festivităţi, dar şi profesorii care încep un nou ciclu.

Prima zi de şcoală a început cu emoţii pentru cei mai mici elevi din clasa pregătitoare. Micuţii, în frunte cu învăţătoarea, şi urmaţi de părinţii emoţionaţi, au păşit într-o sală de clasă decorată cu baloane colorate. Pe băncuţe, copiii au găsit o carte de desen şi creioane colorate, apoi au făcut cunoştinţă cu Zuza Buburuza, cea care de acum va fi mascota clasei. Plusul a fost special adus pentru a face cât mai uşoară trecerea de la grupa mare de la grădiniţă la clasa pregătitoare de la şcoală.

Pentru a-i face pe micuţi să uite de emoţii, colegii lor mai mari de clasa a 5 a i-au încântat pe micuţi cu câteva surprize.

La finalul experienței de astăzi, prichindeii au plecat de la școală extrem de încântaţi. Mâine, la prima oră, boboceii o vor lua de la capăt, dar într-o notă mult mai serioasă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.