Noi reguli pentru funcţiile de conducere

Peste 190 de posturi de directori sunt vacante în judeţul Dolj. Concursul pentru ocuparea acestor posturi va începe pe data de 12 octombrie cu proba scrisă, metodologia privind organizarea şi desfăşurarea acestuia fiind publicată pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

În judeţul Dolj sunt vacante 194 de posturi de director şi 73 de posturi de director adjunct. Acestea vor fi ocupate prin concurs pentru prima dată din 2008, până acum directorii fiind numiţi de către Inspectoratele Şcolare Judeţene.

Cadrele didactice care nu vor promova concursul, dar deţineau funcţia de director, vor fi înlocuite cu alţi profesori, care îndeplinesc anumite condiţii, numiţi de către conducerea  Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Dosarele vor fi depuse electronic pe platforma informatică dedicată, începând de astăzi până pe 2 octombrie.

Afişarea rezultatelor va avea loc pe 18 noiembrie, între 21 – 23 noiembrie putând fi depuse contestaţiile, cu dată-limită de soluţionare 9 decembrie. Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister – fiind programată pe 16 decembrie.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.