Căminele, pregătite de cazare

După lucrările de igienizare efectuate în ultimele luni, cele 10 cămine ale Universităţii din Craiova sunt pregatite să îşi primească studenţii.  Preţul unui loc de cazare în cămin variază în funcţie de mai multe criterii. Dacă studenţii cu taxă vor achita între 155 lei şi 245 lei pe lună, pentru studenţii bursieri ai statului român preţul este mult mai mic, fiind cuprins între 10 lei şi 100 lei pe lună.

Distribuirea studenţilor la unul dintre cele 10 cămine s-a realizat după o serie de criterii, primul dintre acestea fiind proximitatea căminului de facultatea la care este înscris. Pentru a servi masa la preţuri avantajoase, studenţii Universităţii din Craiova au la dispoziţie cantina de la parterul căminului 14 din Campusul Mecanică.

Pentru  un loc de cazare în cămin, studenţii pot achita sume mai mici sau mai mari în funcţie de o serie de criterii. Există trei categorii de confort în cămine, iar activitatea de voluntariat şi rezultatele universitare sunt,de asemenea, importante cand vine vorba de preţ. Astfel, studenţii cu taxă vor achita între 155 lei şi 245 lei + utilităţi, studenţii bugetari vor scoate din buzunar sume cuprinse între 105 şi 195 de lei, iar studenţii bursieri ai statului român,  între 10 şi 100 lei pe lună.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.