Admitere de toamnă la Inginerie Electrică

Admiterea de toamnă la Facultatea de Inginerie Electrică a Universităţii din Craiova este în plină desfăşurare.  Viitorii ingineri  au la dispoziţie 152 de locuri la buget la cele şase specializări oferite.

Facultatea de Inginerie Electrică este în prezent organizată în două departamente care conlucrează pentru formarea profesională a absolvenţilor în acord cu tendinţele de pe piaţa muncii. Cele mai multe locuri la buget sunt la Inginerie electrică cu specializările Electromecanică – 65 de locuri, Inginerie electrică şi calculatoare –  69 de locuri şi Informatică aplicată în ingineria electrică – 30 de locuri.

Facultatea de Inginerie Electrică are menirea furnizării de specialişti atât pentru companiile din zonă, cât şi pentru alte companii la nivel naţional. Studenţii beneficiază de stagii de practică în companii de profil precum Dacia, Pirelli România, Complexul Energetic Oltenia, Electroputere SA, CEZ sau Popeci, dar şi de stagii de pregătire în universităţi partenere din Europa prin programe internaţionale şi de burse de studiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.