Oprit cu greu de poliţişti

Prins cu focuri de armă. Polițiștii doljeni au tras patru focuri de armă pentru a-l prinde pe tânărul care a condus un autoturism deși avea permisul de conducere suspendat. Oprit în cele din urmă de oamenii legii, elevul de 18 ani, din comuna doljeană Plenița, a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se că acesta băuse bine înainte de a se urca la volan.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism la volanul căruia se afla un tânăr , de 18 ani. Acesta nu a oprit la semnalul polițiştilor și a continuat deplasarea, astfel că oamenii legii au procedat la urmărirea vehiculului, totodată somând șoferul să oprească.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, iar în urma analizării probatoriului de procurorul care supraveghează urmărirea penală, s-a dispus reunirea cauzei cu alte două dosare în care era cercetat pentru săvârșirea a şase infracţiuni la regimul circulaţiei şi reținerea tânărului  pe o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.