Reţinut pentru dare de mită

Un doljean a fost reţinut pentru dare de mită. Prins fără asigurarea auto obligatorie, acesta le-a oferit oamenilor legii 2000 de lei pentru a scăpa de amenda care se dă în astfel de cazuri. Poliţiştii rutieri au anunţat Serviciul Județean Anticorupție Dolj şi a  fost organizată prinderea în flagrant a bărbatului de 54 de ani în momentul în care oferea polițiștilor suma de bani.

În arest, după ce a încercat de două ori să mituiască un poliţist. Un bărbat din Calafat a fost oprit, marţi seara de un echipaj de siguranță publică pentru un control. Polițiștii i-au cerut șoferului permisul, actele mașinii și cele de proveniență a mărfii, în schimb au primit de la pasagerul din dreapta, proprietarul mașinii, un plic în care erau hârtii și mai multe bancnote de 100 de lei.

Pentru că a refuzat mita, agentul principal de poliție Valentin Pîrvuleţu a fost felicitat de către conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Valentin Pîrvuleţu are 34 de ani și își desfășoară activitatea la Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare din cadrul Secției 3 Poliție, acesta fiind recrutat din sursă externă în anul 2006.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.