Reduceri pentru elevi si studenti

Reduceri pentru elevi şi studenti. CFR Calatori recomandă elevilor şi studenţilor să îşi achiziţioneze din timp biletele sau abonamentele dorite pentru a călători spre locul în care învaţă. Elevii  beneficiază, în baza carnetului de elev, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio, clasa a II-a. Studentii beneficiază de aceeaşi reducere, în baza legitimaţiei de student.

Studenţii şi elevii beneficiază, în baza legitimaţiei de studio de o reducere la transport, de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio. Reducerile se eliberează pentru distanţe de până la 300 km, iar numărul călătoriilor incluse este nelimitat.

Elevii din clasele I şi a IX-a, precum şi studenţii de anul I pot cumpăra bilete sau abonamente cu reducere în baza unei adeverinţe eliberate de către unitatea de învăţământ de apartenenţă, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat carnetul de elev/ legitimaţia de student “reducere la transport”.

Ulterior datelor de 9 şi 31 octombrie 2016, NU se vor mai accepta adeverinţele pentru procurarea biletelor/abonamentelor, ci doar carnetele de elev, respectiv legitimaţiile de student “reducere la transport” care trebuie vizate pentru anul şcolar/universitar 2016-2017.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.