Ultima zi de înscriere la liceu

Elevii şi părinţii au mai putut completa doar astăzi opţiunile în fişele de înscriere la liceu. În data de 19 iulie va avea loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a, care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2016 – 2017, iar pe 20 iulie vor fi afişate rezultatele în şcolile gimnaziale, adică listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în liceele din judeţ.

Astăzi a fost ultima zi de completare a opţiunilor în fişele de înscriere la liceu, de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a. Pe  19 iulie va avea loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a, iar pe 20 iulie vor fi afişate rezultatele în şcolile gimnaziale, adică listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în liceele din judeţ. În perioada 21-29 iulie, părinţii şi elevii pot depune dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Tot astăzi s-a facut şi repartizarea candidaţilor romi, pe locurile alocate în judeţul Dolj. Au fost depuse 30 de cereri, pentru cele 77 de locuri rezervate învăţământului liceal şi 33 pentru cel profesional.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.