Viitorii poliţişti au depus jurământul

O nouă generaţie de poliţişti la IPJ Dolj. 15 poliţişti câştigători ai concursului de recrutare din sursă externă, au  depus astăzi  jurământul de credinţă în slujba patriei. După toate probele susţinute în primavără, din cei 846 de candidaţi înscrişi ,15  vor întări rândurile structurilor de ordine publică, fiind repartizaţi la posturile de poliţie comunală pentru care au concurat.

Cincisprezece noi poliţişti , trei fete şi doisprezece băieţi, câştigători ai concursului de recrutare din sursă externă care s-a desfăşurat în această primăvară, s-au prezentat la sediul IPJ Dolj pentru a depune jurământul.

Aceştia vor fi repartizaţi la posturile de poliţie comunală pentru care au concurat, respectiv Carpen, Vela, Teslui, Izvoare, Gighera ,Moţăţei, Apele Vii, Daneţi, Valea Stanciului, Gângiova, Argetoaia, Cernăteşti, Sadova şi Ostroveni. Începând cu data de 25 iulie 2016, se vor prezenta la una dintre unităţile de învăţământ a Ministerului Afacerilor Interne unde vor începe o perioadă de 3 luni de şcolarizare. Până la absolvirea cursurilor, agenţii de poliţie nu vor purta uniformă şi nu vor avea asupra lor armament. În perioada premergătoare începerii cursurilor, noii poliţişti vor participa la sesiuni de instruire şi prelucrarea unor ordine şi proceduri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.