Pregatiti pentru admitere

Universitatea din Craiova se pregăteşte pentru întâmpinarea viitorilor studenţi. Sub sloganul „Crezi în tine, crezi în Universitatea din Craiova”, cele douăsprezece facultăţi ale instituţiei academice au pentru absolvenţii de liceu o ofertă variată care acoperă un spectru larg de domenii şi specializări.

Absolvenţii de bacalaureat pot să îşi depună dosarele de înscriere la facultăţile din structura Universităţii din Craiova. La majoritatea specializărilor, admiterea se va face prin concurs de dosare. Examen se va da la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, la specializările în limba engleză și pe locurile de la buget de la Facultatea de Drept. De asemenea, la specializările care presupun aptitudini fizice sau vocaţionale, vor avea loc probe de concurs.

Studenţii care vor fi admişi la Universitatea din Craiova vor beneficia de o bază materială de ultimă generaţie, modernizată cu fonduri europene.

Universitatea din Craiova este parte integrantă a comunităţii academice europene și internaționale, împărtăşind valorile culturale, morale, ştiinţifice şi educaţionale ale acesteia.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.