Locuri de muncă prin Eures

Peste 1400 de locuri de muncă sunt oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul EURES România. Cele mai multe sunt în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură. Durata contractului este de aproximativ 3 luni, iar salariul oferit este de 40 de euro. Norvegia oferă 130 de locuri în construcţii, iar Germania peste 100 de locuri în domeniul hotelier.

Reţeaua EURES România pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă peste 2.000 de joburi în Uniunea Europeană. Cele mai multe oportunităţi de angajare sunt în agricultură. Numai în Spania sunt disponibile 800 de locuri în agricultură. Persoanele interesate trebuie sa aibă vârsta cuprinsă între 18-40 de ani, pentru recoltarea căpşunilor pentru campania 2017. Nu se solicită experienţă.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare şi detalii despre oferte de la  consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj sau pot accesa portalul Eures România, www.eures.anofm.ro. Pe acest site pot vizualiza toate ofertele de locuri de muncă din spaţiul Uniunii Europene precum şi detalii despre fiecare ofertă în parte.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.