Proba obligatorie de profil

Emoţii mari şi astăzi pentru elevii de clasa a XII a care au susţinut cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat. Peste 3700 de elevi craioveni au optat pentru Istorie, în timp ce Matematica a fost aleasă de 2440 de elevi.

 

Nicio probă scrisă a examenului de Bacalaureat fără elevi eliminaţi. După ce luni au doi tineri şi-au pierdut dreptul de a mai participa la acest concurs pentru că au fost prinși cu telefoanele mobile asupra lor, astăzi alţi doi elevi au încercat să fraudeze proba de Matematică, ambii de la centrul de evaluare „Ştefan Odobleja”.

Tinerii craioveni care au susţinut proba de matematică sau istorie a examenului de Bacalaureat s-au arătat mulţumiţi de subiectele pe care le-au primit.

Vineri va avea loc proba la alegere în funcţie de profilul liceal absolvit, care se susţine la una din cele 10 materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie sau economie. Afişarea rezultatelor se va face pe 12 iulie, la avizierele liceelor, până la orele 16:00, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, între orele 16:00 – 20:00. Rezultatele finale se vor publica în data de 16 iulie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.