Ion Prioteasa, reales președinte

Consiliul Județean și-a validat, ieri, președintele, vicepreședinții și consilierii. Ion Prioteasa a fost votat cu 25 de voturi din 37 pentru un nou mandat de președinte, iar Alina Tănăsescu și Cosmin Vasile vor fi cei doi vicepreședinți.

Ședința de validare a celor 37 de mandate de consilieri județeni ai Doljului, rezultate în urma alegerilor de pe 5 iunie, care a avut loc ieri, a început cu o serie de discuții din cauza modului în care s-au așezat la masa de consiliu noii aleși județeni din partea PSD, considerând că reprezentanții PNL în CJ Dolj au fost marginalizați. Prefectul judeţului Dolj, Sorin Răducan, a precizat că astfel de dispute pot fi soluţionate la viitoarele întâlniri ale Consiliului Judeţean, iar misiunea sa este aceea de a constata prezenţa în plen.

Noii consilieri judeţeni, 25 din partea social-democraţilor şi 12 liberali au depus jurământul şi au jurat că vor lucra doar în interesul cetăţeanului.Singura propunere pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj a venit din partea PSD, astfel Ion Prioteasa a fost reales pentru cel de-al patrulea mandat cu 25 de voturi din 37, consilierii PNL abținându-se de la vot.

Cu acelaşi număr de voturi au fost aleşi şi cei doi vicepreşedinţi, Alina Tănăsescu şi Cosmin Vasile.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.