Craiova are primar

Craiova are oficial primar, viceprimari şi consilieri locali. Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Municipal Craiova nu a fost lipsită de incidente. Deşi exclus din PNL în urma rezultatului slab obţinut la alegerile locale, Pavel Badea a depus o solicitare pentru validarea funcției de consilier municipal. Foştii colegi liberali ai acestuia l-au propus pe Doru Câplea pentru mandatul rămas liber, dar Comisia de validare s-a folosit de dreptul la prorogare până la luarea unei decizii a Comisiei de Etică și Arbitraj a Partidului Național Liberal.

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Municipal Craiova a fost marcată de neînţelegerile din cadrul Partidului Naţional Liberal. După alegerile locale din 6 iunie, liberalii l-au exclus din partid pe Pavel Badea care a rămas astfel şi fără mandatul de consilier local şi l-au propus în locul său pe Doru Câplea. Badea a venit la şedinţă pentru a prezenta un document cu privire la calitatea sa de consilier local pe care a primit-o de la conducerea centrală a PNL.

Reprezentantul PNL, Marian Vasile, susține că partidul va contesta toate hotărârile luate de CLM Craiova din cauză că nu a fost validat mandatul de consilier al lui Doru Câplea, Comisia de validare folosindu-se de dreptul la prorogare până la luarea unei decizii a Comisiei de Etică și Arbitraj a Partidului Național Liberal.

După validarea celor 26 de mandate de consilieri, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi aleşii locali şi-au depus jurământul.

În cadrul şedinţei de astăzi au fost aleşi şi cei doi viceprimari ai Craiovei, Adrian Cosman şi Mihail Genoiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.