Craiovenii, dezinteresaţi de joburi

Zeci de locuri de muncă, sute de şomeri şi prea puţini craioveni interesaţi să lucreze. Aşa s-ar putea descrie situaţia de, astăzi, de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj. Deşi au fost oferite peste 70 de locuri de muncă  în domeniul construcţiilor foarte puţine persoane aflate în căutarea unui job au fost interesate să asculte oferta angajatorului din Sibiu.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj a organizat, astăzi, o bursă a locurilor de muncă în domeniul construcţiilor la cererea unui agent economic din Sibiu. Acesta oferă 72 de locuri de muncă pentru meserii precum inginer constructor, sudor, lacătuş mecanic sau dulgher.

Deşi oferta salarială nu era una de neglijat, craiovenii nu s-au înghesuit să vină să vadă despre ce este vorba, iar cei care totuşi s-au prezentat au spus că preferă să rămână fie în şomaj, fie să beneficieze în continuare de ajutorul social.

Deşi salariile porneau de la 1900 de lei şi aproape singura cerinţă de angajare era ca viitorul angajat să îşi dorească să lucreze, foarte puţini au acceptat să vină mâine la un alt interviu.  Motivele invocate au fost nenumărate, de la neexperienţa în domeniu deşi aveau această calificare, la vârsta înaintată.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.