Biletele la băi, la mare căutare

Casa Judeţeană de Pensii Dolj a înregistrat în ultima perioadă un număr foarte mare de cereri pentru bilete de tratament şi odihnă. Cele mai multe persoane optează pentru staţiunele de la malul mării, dar pe lista celor mai căutate destinaţii se regăsesc şi staţiunile Amara şi Bala. Pensionarii pot depune cereri în cadrul celor 19 serii de acordare a biletelor, care se desfăşoară în acest an.

Pensionarii pot depune cereri de solicitare a biletelor atât în seria a 8-a care este încă în desfăşurare, cât şi în următoarele serii. În data de 23 iunie începe cea de-a 9-a serie de solicitare şi distribuire a biletelor, iar beneficiarii cu alocare automată au fost deja înştiinţaţi acasă.

Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Dolj recomandă celor interesaţi de obţinerea biletelor de tratament să se înscrie pentru mai multe serii, chiar pentru întreaga perioadă de desfăşurare a acestui program pentru că in acest mod aceştia au posibilitatea, în funcţie de punctajul obţinut, să obţină biletele solicitate.

Faţă de anii precedenţi procesul de acordare a biletelor s-a simplificat. Pentru depunerea solicitărilor pentru bilete de tratament balnear sunt necesare următoarele acte: cerere tip, care poate fi obţinută de la ghişeul casei de pensii; ultimul cupon de pensie, adeverinţă de salariu sau de şomaj, în funcţie de caz şi copii după buletin şi după hotărârea pentru beneficiarii prevederilor decretelui de lege, în funcţie de categoria în care se încadrează solicitantul.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.