COLOCVIUL AGIR DOLJ

Evocarea profesorului Corneliu Ambrozie în istoria Școlii de electrotehnică din Craiova a avut loc în cadrul manifestărilor din ciclul ” 65 de ani de Învățământ superior electrotehnic la Craiova”.

Sub îndrumarea şi coordonarea profesorului Gheorghe Manolea aceste serii de evocări despre profesorii care au făcut parte din colectivul Universităţii din Craiova capătă contur şi devin o tradiţie pentru colectivul asociaţiei generale a inginerilor din România.

Făcând parte din colectivul profesoral incă din anul 1951, a fost printre cei care au pus bazele şcolii electrotehnice de la Craiova, profesorul Corneliu Ambrozie a fost un formator de opinie de marcă dar şi un om cu o personalitate care impunea respect. Un om cu o corectitudine şi o punctualitate de invidiat a format generaţii de asistenţi care ulterior au ajuns profesori în cadrul facultăţii de electrotehnică, oameni care astăzi şi-au adus aminte de profesorul care le-a îndrumat paşii spre cunoaşterea profesională dar care le-a format şi caracterul spre ceea ce înseamnă a fi un om integru.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.