Severinenii, câştigătorii cupei UCV

Terenul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale a găzduit, astăzi, meciurile finale ale Cupei Universității pentru liceele Olteniei – Ediția a II-a. În prezenţa cadrelor universitare, echipa câştigătoare a Colegiului Național “Pedagogic Ştefan Odobleja” din Drobeta Turnu Severin a primit diplome şi premii pentru rezultatul obţinut.

Finala mare, desfăşurată între Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu şi Colegiul Naţional “Pedagogic Ştefan Odobleja” din Drobeta Turnu Severin, a constat într-un meci strâns plin de dorinţa de a câştiga. Severinenii şi-au adjudecat primul loc al podiumului în urma loviturilor de la 7 m. Antrenorii  s-au declarat mulţumiţi de rezultatele copiilor care sunt pasionaţi de acest sport.

Toate echipele înscrise în joc au primit diplome din partea Universităţii din Craiova şi a sponsorilor care au suţinut evenimentul.

Acțiunea a vizat o colaborare cât mai bună între instituțiile implicate, în vederea asigurării calității învățământului preuniversitar din regiunea Oltenia, cât și atragerea unui număr cât mai mare de studenți din zona Olteniei la Universitatea din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.