Oltenii, răsfăţaţi cu pietre semipreţioase

Sute de cristale şi pietre preţioase sunt  prezentate într-o expoziţie inedită la Craiova în cadrul celei  de-a IX-a ediţii a Salonului Naţional de Minerale, Fosile şi Geme organizat de Muzeul Olteniei. Bijuteriile lucrate manual sunt la mare căutare, în special pentru doamne, care le poartă la diverse ocazii. Sunt cunoscute însă şi pentru influenţele benefice pe care le-ar avea asupra organismului.

În Piaţa „William Shakespeare“ a avut loc astăzi  deschiderea celei de-a IX-a ediţii a Salonului Naţional de Minerale, Fosile şi Geme, manifestare care se va desfășura până duminică, 22 mai. Își  expun cele mai frumoase și prețioase exponate colecţionari şi comercianţi de minerale, fosile şi geme din ţară, dar și din străinătate,  precum  Ungaria, Ucraina, Moldova sau Africa.

Cei care vor ajunge în centrul Craiovei vor vedea şi auzi cele mai interesante poveşti ce însoţesc florile de mină, pietrele semipreţioase si bijuteriile expuse spre vânzare.

Evenimentul în aer liber este un târg, dar şi o bursă a mineralelor, fosilelor şi gemelor, menit să informeze  publicul vizitator.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.