Practică în Cipru

Colegiul Tehnic Energetic Craiova, implicat în proiecte europene. 24 de elevi au avut şansa de a-şi dezvolta competenţele profesionale şi de a lucra în echipă în cadrul a 2 proiecte de mobilitate școlară .  Tinerii  și-au efectuat stagiile de pregătire practică la agenți economici din Paphos, Cipru.

Colegiul Tehnic Energetic Craiova a desfăşurat un proiect important de mobilitate școlară. “Formarea de noi competenţe profesionale din domeniul energiei solare” s-a adresat elevilor de la clasele a X-a, dar şi celor de la şcoala profesională.

Elevii de la clasa a X-a, domeniul Electronică şi Automatizări, au studiat instalaţiile de producere a energiei termice cu ajutorul panourilor solare precum şi automatizările aplicabile la nivelul instalaţiilor solare. Tinerii care urmează cursurile şcolii profesionale, domeniul Electric, au studiat instalaţiile electrice de joasă tensiune şi corelarea acestora cu instalaţiile de energie solară.

Elevii  care au participat la acest proiect şi-au îmbogăţit cunoştinţele de limbă engleză şi au aflat amănunte despre cultura şi istoria cipriotă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.