Săptămâna limbilor străine

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează zilele acestea a 4 a ediţie a evenimentului “Săptămâna Limbilor Străine”. Prima zi a fost marcată prin vernisarea unei  expoziţii  de postere realizate atât de către studenţi de la toate facultăţile cu profil nefilologic cât şi de către studenţii străini din cadrul anului pregătitor de limbă română.

Evenimentul intitulat “Săptămâna limbilor străine”, organizat de Universitatea din Craiova a debutat astăzi. Deschiderea oficială a avut loc la Facultatea de Drept  în prezenţa  a peste 180  de studenţi de la toate facultăţile Universităţii din Craiova.

Urmează două zile pline de evenimente dedicate limbilor străine. Mâine va avea loc simularea examenelor  pentru  certificarea   competenţelor  lingvistice la franceză, engleză şi spaniolă.

Toţi studenţii participanţi la oricare dintre secţiunile acestui eveniment vor primi diplome de participare şi totodată vor fi acordate premii pentru fiecare secţiune în parte.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.