Bugetarii protestează

Au început protestele! Peste 300 de sindicaliști din învățământ, sănătate, Poșta Română și sistemul penitenciar au fost prezenţi, astăzi, în Piața “Mihai Viteazul”. Oamenii au venit cu pancarte scrise cu “Vrem legi, nu fărădelegi”, “Sănătatea voastră e în mâna noastră” sau “Corupţia ucide” şi au plecat în marş către Universitate.

Infirmiere, asistenți, institutori, medici, profesori universitari şi preuniversitari, educatori, poştaşi şi salariați ai celor mai importante instituții bugetare din Dolj au fost prezenţi, astăzi, în Piața “Mihai Viteazul” pentru a-şi striga nemulțumirile.  Liderii celor trei sindicate au mers la prefectul judeţului Dolj pentru a-i înmâna documentele cu revendicările dorite de la Guvernul României şi anunţă că nu se vor opri până nu vor fi rezolvate toate problemele din sectorul bugetar.

Acțiunea este organizată de către Uniunea Sindicatelor Independente din Învățământ Dolj, Uniunea Sindicatelor Universitare din Universitatea din Craiova, Unimedical S.C.J.U. Craiova şi Sindicatul Lucrătorilor din Poșta Română.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.