MIXA(r)TE la TNC

Un nou eveniment MIXA(r)TE va avea loc  mâine la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. Publicul este invitat să vadă, de la ora 19.00, în Sala „Amza Pellea”, cea mai recentă producţie a instituţiei – spectacolul „Iulius Caesar”, în regia lui Peter Schneider. Îi va urma, în Sala „I.D. Sîrbu”, un concert de violoncel susţinut de solistul instrumentist Andrei Kivu, în care acesta va interpreta două Suite de Bach. Spectacolul „Iulius Caesar” este prima reprezentaţie după premiera care a avut loc în aprilie, în cadrul celei de-a X-a ediţii a Festivalului Internaţional „Shakespeare”.

Tragedia shakespeariană „Iulius Caesar” care se va juca mâine si poimâine  a fost pusă în scenă de Peter Schneider – personalitate a lumii teatrului şi filmului american – şi a avut premiera pe 17 aprilie, în cadrul celei de-a X-a ediţii a Festivalului Internaţional „Shakespeare”.

În Sala „I.D. Sîrbu”va avea loc după spectacolul de teatru şi  un concert de violoncel susţinut de renumitul solist instrumentist Andrei Kivu, în care acesta va interpreta două Suite de Bach. Preţul biletului pentru primii 100 de spectatori care doresc să participe la evenimentul MIXA(r)TE este 40 lei. Pentru „Iulius Caesar” preţul biletelor este cel standard ca pentru orice alt spectacol din repertoriul teatrului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.