Dosare soluţionate

Amfiteatrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a găzduit, astăzi, şedinţa publică de repartizare pe posturi a cadrelor didactice suplinitoare, care au solicitat titularizarea, conform legislaţiei. Au fost 40 de dosare, majoritatea soluţionate, dar pentru trei dintre acestea este necesar avizul Ministerului Educaţiei.

Cadrele didactice, care au contract pe perioadă determinată, pe un post de cel mult patru ani, au avut posibilitatea să solicite titularizarea, dacă, în ultimii şase ani, au participat la un concurs de titularizare şi au obţinut minimum nota 7. Titularizarea se poate face şi pe mai multe discipline, dacă un cadru didactic  are studii de specialitate, iar cel mai mare procentaj o are materia la care a susţinut un concurs naţional şi a luat cel puţin nota 7.

Cele mai multe dosare au fost pentru posturile de învăţători şi educatori, precum şi pentru profesori de Educaţie fizică şi sport şi de Instruire practică. Cele mai puţine solicitări au fost  la Limba şi literatura română, Matematică, Limba germană şi Chimie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.