Rezultate de excepţie

Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova şi-a adjudecat marele premiu al Cupei „Hexagonul Facultăţilor de Drept”, competiţie organizată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Craiovenii au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului după ce au obţinut 100 de puncte din maximul de 120.

La disciplinele „Drept civil” şi „Drept constituţional” echipele facultăţii craiovene au obţinut locul I, iar la „Drept penal” oltenii s-au poziţionat pe locul al treilea.

Rezultate de excepţie au obţinut studenţii craioveni şi la disciplinele sportive, la fotbal şi şah ocupând prima poziţie pe podium.

Evenimentul, devenit deja o tradiţie, reuneşte în fiecare an reprezentanţii celor 6 facultăți membre ale Hexagonului: Facultatea de Drept a Universității din București, Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universității din Craiova și Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Anul viitor, pentru prima dată, competiţia va fi organizată de Universitatea de Stat din Chişinău.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.