Prelegerile Hexagonului

Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova a găzduit astăzi proiectul Prelegerile Hexagonului. La această conferință adresată studenților au fost invitate cadre didactice de la Facultățile de Drept din Hexagon. Profesorul Florin Mangu, de la Universitatea de Vest din Timișoara, a susținut prelegerea despre Contractele preparatorii.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului de mobilităţi naţionale susţinut de Hexagon, consorţiul celor mai prestigioase facultăţi de drept din România, în parteneriat cu asociaţiile studenţeşti din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova. Studenţii au avut şansa de a asculta discursul didactic al unui profesor de drept din alt centru universitar şi de a afla, într-un alt registru, informaţiile profesionale esenţiale ale subiectului dezbătut.

Profesorul Florin Mangu are o activitate didactică şi de cercetare susţinută în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara, a publicat numeroase cursuri universitare, monografii, articole şi studii de specialitate în reviste juridice de prestigiu.

În această perioadă studenţii şi profesorii Facultăţii de Drept de la Universitatea din Craiova pregătesc participarea la ediţia din acest an a Hexagonului Facultăţilor de Drept din România, care se va desfăşura în perioada 20-23 aprilie la Facultatea de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.