Oportunităţi de angajare

Craiovenii care se află în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-şi schimbe angajatorul trebuie să-şi pregătească CV-urile. Săptămâna viitoare vor avea ocazia să aleagă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj organizează joi, 14 aprilie, de la ora 9:00, „Bursa generală a locurilor de muncă”. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Se estimează că oferta angajatorilor va fi, şi de această dată, una generoasă, şi vor fi puse la bătaie sute de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Dolj.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova din str. Eugeniu Carada , nr. 13A.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.