Şi-au premiat olimpicii

Sala de Festivităţi a Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova a găzduit, astăzi, festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut premii şi calificări la faza naţională a olimpiadelor şcolare. Elevii buzeşteni au câştigat în acest an şcolar un număr de 297 de premii şi menţiuni la etapa judeţeană: 94 de premii I, 78 de premii II, 51 de premii III, 120 de menţiuni şi 3 premii speciale. Mulţi elevi au obţinut premii la mai multe discipline şi chiar calificări multiple la faza naţională.

Deşi în fiecare an elevii Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti” reuşesc să se menţină în topul instituţiilor de învăţământ din ţară cu rezultate deosebite, anul acesta au depăşit toate aşteptările ajungând la un număr total de 297 de premii obţinute, cu 22 mai multe faţă de 2015.

La rândul său, inspectorul şcolar general Lavinia Craioveanu, a precizat că rezultatele obţinute de elevii Colegiului Naţional “Fraţii Buzeşti” fac cinste întregului învăţământ preuniversitar doljean.

Şi în acest an Fundaţia „Fraţii Buzeşti” a asigurat sumele necesare recompensării elevilor şi profesorilor, este vorba de 44.720 de lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.