Prezentarea examenului IELTS

Sala Albastră a Universităţii din Craiova a găzduit, astăzi, o amplă prezentare a examenului IELTS. Ian Coleman, reprezentantul Consiliului Britanic, le-a vorbit elevilor şi studenţilor despre felul în care se va desfăşura şi în ce va consta testul din 28 mai. Este pentru prima oară când Craiova organizează un astfel de examen, iar înscrierile se pot face până pe 19 aprilie la Departamentul de Studii Anglo-Americane şi Germane al Facultăţii de Litere.

Examenul se adresează deopotrivă elevilor şi studenţilor şi este cel mai popular test de limba engleză, mai bine de 2, 5 milioane de teste IELTS fiind susţinute în fiecare an.

Reprezentanţii Consiliului Britanic au organizat, astăzi, un eveniment în care au prezentat examenul şi oportunităţile pe care le oferă o astfel de diplomă.

Înscrierile se fac la Departamentul de Studii Anglo-Americane şi Germane din cadrul Universităţii din Craiova. Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente: formularul de înscriere (completat şi semnat de către candidat); o copie color a actului de identitate, formularul de consimţământ al părintelui / tutorelui (pentru candidaţii sub 18 ani); taxa de înscriere (800 lei). Persoana de contact pentru detalii şi înscriere: Florentina Anghel (0723 696313).

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.