Sănătatea, domeniu prioritar al CJ

Spital regional la Craiova cu sprijinul Consiliului Judeţean Dolj. Administrația județeană va ajuta substanțial Ministerul Sănătății în construirea unui nou spital, va pune la dispoziţie terenul, va da o parte din cofinanţare şi va veni cu experienţa acumulată de-a lungul anilor în implementarea de proiecte.

Proiectele ce au vizat investiţiile în sănătate au iscat discuţii în cadrul ședinței de Consiliu Județean. Terenurile situate în extravilanul localităţii Pieleşti, în suprafaţă de 70.000 mp, donate în 2007 printr-o hotărâre de consiliu, de către o firmă privată, au fost returnate acesteia pentru că a expirat contractul. Pe aceste terenuri trebuia construit în opt ani de zile un spital regional. Pentru că unitatea spitalicească nu s-a ridicat şi contractul a ajuns la final, CJ Dolj a luat măsura înapoierii terenului.

Consilierii liberali au solicitat detalii despre această reziliere şi s-au interesat totodată de demersurile pe care le face administraţia judeţeană vizavi de finanţarea alocată de Comisia Europeană pentru cele trei spitale regionale, care vor fi construite în România, unul fiind programat să se deschidă la Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.