Înscrieri pentru clasa pregătitoare

Etapa a II-a de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare se va desfăşura în perioada 30 martie – 8 aprilie. Pentru această etapă, părinţii trebuie să completeze o nouă cerere, pentru unităţile şcolare care au locuri disponibile, cu maximum de trei preferinţe. Lista cu cei admişi se va afişa pe 15 aprilie, iar centralizarea şi soluţionarea dosarelor se va face în perioada 19 – 22 aprilie, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.

A început etapa a II-a de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare, pentru anul şcolar 2016/2017, prin afişarea la nivelul fiecărei unităţi şcolare a locurilor disponibile, conform procedurii elaborate de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Cererile se vor depune de către părinţi, la secretariatul fiecărei instituţii de învăţământ, aflate pe prima poziţie dintre cele trei opţiuni exprimate, pentru copiii care nu au fost cuprinşi în nicio unitate sau care nu au participat la prima etapă.

Faţă de numărul total de locuri de 5.861, aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice pentru clasa pregătitoare, au rămas disponibile pentru etapa a II-a un număr de 891. Unităţile şcolare de stat, din municipiul Craiova, care au afişat un număr mai mare de locuri disponibile sunt : Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul”, Liceul “Matei Basarab” şi Şcoala Gimnazială “Ion Creangă”. Unităţile particulare de învăţământ, care au afişat, de asemenea, locuri disponibile sunt: Şcoala “Ethos” şi Şcoala “Terraverde”, din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.