Examen IELTS la UCV

Premieră pentru Universitatea din Craiova. În acest an, Consiliul Britanic, în parteneriat cu Departamentul de Studii Anglo-Americane şi Germane, va organiza examenul IELTS (modulul Academic) în data de 28 mai la Universitatea din Craiova. Înscrierile se pot face până pe 19 aprilie la Departamentul de studii anglo-americane şi germane, Facultatea de Litere (sala 209).

Examenul IELTS din Craiova se adresează adolescenţilor şi adulţilor deopotrivă. International English Language Testing System este unul dintre cele mai cunoscute teste de Limba engleză din lume, cu peste 2 milioane de candidaţi anual. Testul poate fi folosit pentru studii în străinătate, angajare sau emigrare oriunde în lume. Examenul este de tip academic şi evaluează patru competenţe lingvistice: listening, reading, writing şi speaking (înţelegerea limbii vorbite, citire, scriere şi comunicare orală). Taxa de înscriere este de 800 de lei, iar British Council organizează periodic teste IELTS în cinci locaţii din România: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, iar anul acesta pentru prima oară va organiza examen şi în Craiova.

Pe 4 aprilie în Sala Albastră a Universităţii din Craiova, reprezentanţii Consiliului Britanic vor organiza un eveniment în care vor prezenta examenul şi oportunităţile pe care le oferă o astfel de diplomă.

Înscrierile se fac la Departamentul de Studii Anglo-Americane şi Germane din cadrul Universităţii din Craiova.

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente: formularul de înscriere (completat şi semnat de către candidat); o copie color a actului de identitate, semnată cf. cu originalul; formularul de consimţământ al părintelui / tutorelui (pentru candidaţii sub 18 ani); taxa de înscriere (800 lei). Persoana de contact pentru detalii şi înscriere: Florentina Anghel (0723 696313).

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.