Curăţenia de primăvară

A început curăţenia de primăvară în toate cartierele oraşului. S.C. Salubritate Craiova S.R.L. a demarat o amplă acţiune de igienizare, care vizează străzile principale şi secundare, trotuarele adiacente, parcările şi aleile dintre blocuri. Acţiunea se va desfăşura până la sfârşitul lunii aprilie şi antrenează peste 300 de muncitori necalificaţi.

SC. Salubritate Craiova SRL derulează în această perioadă o amplă acţiune de curăţenie generală a oraşului, care include măturatul manual, salubrizarea punctelor fixe de deşeurile depozitate de cetăţeni la întâmplare, curăţarea rigolelor, prin îndepărtarea materialului antiderapant acumulat în timpul iernii şi măturarea mecanizată a străzilor.

La curăţenie participă un număr de 16 utilaje, distribuite pe cartiere. În funcţie de condiţiile meteorologice, va fi demarată şi activitatea de spălare a străzilor cu utilaje specializate.

În peroada primavară-vară, acţiunea de salubrizare a parcărilor şi aleilor dintre blocuri, va fi executată de două ori pe lună.

Cetăţenii nemulţumiţi de modul în care se realizează acţiunea, pot face reclamaţii la Telefonul Cetăţeanului 0251984, la dispeceratul SC. Salubritate Craiova SRL sau folosind poşta electronică.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.