Alexandru Boureanu, la TRADEM

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” va găzdui o nouă întâlnire în cadrul proiectului „În culisele scenei, în culisele vieții”. Invitatul acestei ediții este Alexandru Boureanu, managerul Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. În cadrul evenimentului moderat de Cornel Mihai Ungureanu, Alexandru Boureanu va povesti lucruri mai puțin cunoscute din viața și activitatea sa de actor, regizor și manager și va răspunde întrebărilor publicului.

„În culisele scenei, în culisele vieții” este un proiect al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, care aduce în fața publicului larg, în fiecare lună, fie un om de scenă: actor, interpret muzical, fie un alt angajat al unei instituții de spectacole, ce contribuie la realizarea unui produs artistic. Invitatul acestor întâlniri vorbește, după caz, despre beneficiile și neajunsurile vieții de artist sau ale celei de om din spatele scenei, împărtășește publicului întâmplări din experiența personală, dar și povești nevăzute și neștiute din culise.

Calendarul evenimentelor de la Casa de Cultură Traian Demestrescu va fi continuat de o expoziţie de pictură, ce va avea loc vinerea aceasta, începând cu ora 19:00, semnată de Andreea Oana Saghin, intitulată „Descântece”.

Intrarea la toate evenimentele Casei de Cultură Traian Demetrescu este liberă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.