Târgul de Turism, deschis

Centrul Multifuncţional Craiova găzduieşte, începând de astăzi şi până duminică, prima ediţie a Târgului de Turism al Olteniei. La eveniment sunt prezenţi expozanţi din toată paleta de operatori care activează în industria turismului. În cadrul târgului există şi o bursă a locurilor de muncă pentru cei interesaţi să lucreze în industria turismului.

În cadrul Târgului de Turism al Olteniei puteţi descoperi frumuseţile din Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinţi şi Olt şi vă puteţi planifica o călătorie în Maramureș, o drumeție în Apuseni, un circuit la Mănăstirile din Moldova sau la cetățile din Transilvania.

Reprezentanții agenţiilor de turism sau ai consiliilor județene din regiune vă vor oferi o multitudine de informații despre destinațiile alese, tradițiile și specificul zonelor.

La Târgul de Turism este prezent şi un stand dedicat serviciilor medicale de care puteţi beneficia pe parcursul călătoriilor dumneavostră. Aici puteţi afla mai multe detalii despre ce presupune o asigurare de sănătate pentru o călătorie în străinătate sau despre serviciile medicale oferite de hotelurile, pensiunile şi centrele medicale din ţară.

La eveniment participă şi agenţii care organizează excursii atât în România, cât şi în străinătate.

Programul de vizitare al târgului este de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 18.00. La intrarea în târg se percepe o taxă de 3 lei de persoană.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.