Recunoaştere meritată

Asociația Vasiliada, organizație neguvernamentală aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, a obținut premiul pentru Instituția Anului la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială.

Gala a avut loc la Ateneul Român din București în această săptămână și a fost organizată pentru al treilea an consecutiv de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, cu scopul de a promova profesioniștii din domeniul asistenței sociale.

La eveniment au fost nominalizați aproximativ 1000 de asistenți sociali, instituții sociale sau profesioniști din diverse domenii care susțin asistența socială.

La categoria “Instituția anului” au fost nominalizate 70 de instituții cu caracter social din România, iar în urma deciziei juriului, premiul a fost caștigat de Asociația Vasiliada.

Asociația Vasiliada a devenit, în cei 15 ani de activitate socială, una dintre cele mai reprezentative organizații nonguvernamentale din Oltenia, oferind servicii sociale pentru numeroase categorii de persoane aflate în dificultate, precum: copii aflați în situații de risc, tineri cu dizabilități, persoane vârstnice sau fără adăpost, persoane de etnie romă sau persoane aflate in căutarea unui loc de muncă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.