Târg de turism

Târgul de turism al Olteniei, eveniment aflat la prima ediţie, se va desfăşura în perioada 18-20 martie la Centrul Multifuncţional din Craiova. Acesta vine în întâmpinarea vizitatorilor cu oferte de vacanţă în ţară şi în străinătate, cu concursuri şi tombole cu premii şi locuri de muncă în industria turismului. Vor fi prezente la târg: agenţii de turism, hoteluri şi restaurante, companii de asigurări, companii aeriene, teatre şi muzee.

Târgul de turism îşi propune să promoveze oferte turistice atractive, atât în ţară, cât şi peste hotare şi asigură posibilitatea organizării de conferinţe şi sesiuni dedicate industriei turismului.

Vizitatorii, aşteptaţi în număr mare, vor avea parte de surprzie şi vor putea intra în discuţii direct cu operatorii de turism pentru a afla cât mai multe amănunte despre ofertele acestora. Grupurile organizate vor avea posibilitatea să efectueze gratuit şi un tur al oraşului şi să viziteze cele mai importante muzee din Craiova.

Cei interesaţi de acest domeniu pot participa la o bursă a locurilor de muncă, organizată de o firmă de recrutare, în joburi precum: bucătar, ospătar şi chelner în industria turismului din Germania.

Una din principalele atracţii ale evenimentului va fi “Podul Indrăgostiţilor” , care va fi donat Primăriei Craiova, la închiderea târgului. O altă surpriză va fi balonul, care va fi ridicat până la înălţimea de 100 m şi din care vizitatorii vor putea admira panorama oraşului.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.