Antichităţi şi artă modernă

 

Începând de astăzi şi până duminică, craiovenii sunt aşteptaţi în Piaţa „Mihai Viteazul” unde are loc un Târg de Antichităţi şi Artă Modernă organizat de SYNSTYL. Pasionaţii de obiecte ancorate în trecut pot găsi aici piese cu poveşti din timpuri străvechi, tablouri, statuete, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, piese de mobilier, porţelanuri şi alte articole învăluite în mister. Colecţionarii din toată ţara vin la acest târg şi propun vizitatorilor diverse obiecte care acoperă decenii de viaţă. Evenimentul este o expoziţie cu vânzare destinată publicului larg.

Târgul de antichităţi şi artă modernă se află la cea de-a doua ediţie în Craiova şi sunt prezenţi în cadrul acestuia atât colecţionari, cât şi artişti ce propun creaţii de artă modernă.

Târgul este deschis de astăzi şi până duminică, între orele 9 şi 22. Cumpărătorii pot achiziţiona diverse obiecte de artă şi antichităţi de la standurile aflate în Piaţa Mihai Viteazul.

Obiectele cele mai reprezentative sunt vechile orologii de dimensiuni mai mari sau mai mici, dar şi argintărie cu parfum de început de secol.

Organizatorii aşteaptă atât astăzi, cât şi în zilele viitoare un număr cât mai mare de vizitatori şi cumpărători.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.