Invitaţie la Tradem

Casa de Cultură „Traian Demetrescu“ continuă, mâine, de la ora 18.00, seria întâlnirilor din cadrul proiectului „Poveștile noastre, povestea Craiovei“. La masa istorisirilor se va așeza scriitorul și editorul Jean Băileșteanu. Moderatorul întâlnirii va fi Cornel Mihai Ungureanu. Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Jean Băileşteanu va depăna povești despre Craiova de altădată, așa cum a văzut-o cu ochi de copil, de adolescent, de tânăr și apoi de matur, întâmplări – mai mult sau mai puțin personale – în care se vor oglindi atât imaginea de altădată, cât şi una mai recentă a orașului și schimbările prin care acesta a trecut.

Evenimentele la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” nu se opresc aici, astfel că vineri, de la ora 18.00, în Salonul Medieval, va avea loc cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectului bilunar „cARTe in ViVo”.

Proiectul bilunar „cARTe in ViVo” este destinat tinerilor cu potenţial creativ din Craiova, interesaţi de orientarea lecturii spre înţelegere (prin raportarea la propriile experienţe, gânduri, sentimente, având ca punct de pornire subiectul unei cărţi) şi nu spre acumularea mecanică a informaţiei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.