Flori în loc de sancţiuni

Intâi s-au speriat, apoi s-au bucurat. Aşa s-ar putea descrie stările prin care au trecut, astăzi, zeci de şoferiţe, după ce au fost oprite în trafic de poliţiştii rutieri. “Vă rog să trageţi pe dreapta! Vă urăm „La multi ani” şi o primăvară frumoasă şi să conduceţi cu prudenţă”. Cu astfel de urări au fost întâmpinate doamnele şi domnişoarele care s-au aflat la volan pe strada Caracal. În loc de sancţiuni, ele au primit flori şi felicitări de la poliţişti.

Poliţiştii rutieri doljeni împreună cu colegii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Dolj au desfăşurat „o acţiune” în Craiova, în cadrul căreia au fost vizate doamnele şi domnişoarele participante la trafic.

Acţiunea poliţiştilor rutieri a fost primită cu bucurie şi zâmbete din partea şoferiţelor.

Un moment inedit a fost acela când în trafic a fost oprit şi un echipaj de ambulanţa, iar asistenta a fost felicitată de poliţişti, fiind foarte surprinsă de gestul frumos şi de această surpriză.

O altă tânără a dat „nas în nas” cu echipajele poliţiei dotate cu flori chiar în momentul în care susţinea proba practică a examenului de obţinere a permisului de conducere.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.