Program prelungit, problemă nerezolvată

Cozi interminabile la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier judiciar. Deşi a fost prelungit programul de funcţionare problema nu a fost rezolvată, mai ales că majoritatea doljenilor preferă să vină în Craiova să îşi ia cazierul, deşi ar putea să ridice documentul şi de la sediile Poliţiei din oraşele din care fac parte.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc eliberarea unui certificat de cazier judiciar, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj împreună cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova au prelungit programul de lucru la ghişeul de eliberare a certificatului de cazier şi de plată a taxei pentru eliberarea acestuia.

Pentru că problema cozilor nu a fost rezolvată decât parţial prin prelungirea programului, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dolj anunţă că se ia în calcul posibilitatea deschiderii unui alt ghişeu.

Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliţie în care există ghişeu de cazier judiciar însoţită de actul de identitate, un timbru fiscal în valoare de 2 lei şi chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei. Plata taxei pentru eliberarea cazierului judiciar se poate face şi anticipat, atât la ghişeul comun de pe strada Amaradia, cât şi la ghişeele Trezoreriei deschise în judeţul Dolj.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.