Şansă la viaţă

Dorinţa de a fi mamă a fost mai mare decât riscul de a-şi pierde viaţa! Aceasta este povestea unei tinere mame care a adus, ieri, pe lume o fetiţă sănătoasă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova deşi de mai bine de 4 ani se luptă cu o boală nemiloasă, insuficienţă renală cronică, fază terminală. Pentru a duce sarcina la termen, femeia a fost monitorizata constant în ultimele cinci săptămâni, iar la naştere a fost asistată de o echipă multidisciplinară. Medici, asistente şi infiermiere cu toţii şi-au dedicat priceperea şi cunoştinţele pentru ca totul să decurgă fără probleme.

Ancuţa suferă de ani de zile de insuficienţă renală cronică şi deşi medicii au sfătuit-o să renunţe la sarcină pentru că şansele de reuşită ale acesteia erau extrem de reduse, tânăra a sperat într-o minune. Mama i-a fost mereu alături chiar dacă nu a fost de acord cu decizia fiicei sale de a păstra copilul.

Micuţa va purta numele Cristina Maria şi o va avea ca naşă pe doctoriţa care i-a fost alături ani de zile mamei sale pe durata hemodializei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.