Aproape gata!

Lucrările la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu” sunt aproape de final. Asta după ce constructorul a reuşit, în sfârşit, să achiziţioneze structura metalică tridimensională proiectată peste amfiteatru.

Teatrul de Vară va fi inaugurat cu ocazia Festivalului Shakespeare, două dintre marile teatre ale lumii vor susţine acolo spectacolele.

Valoarea totală a proiectului este de peste 4 milioane de lei şi va cuprinde extinderea scenei, spaţiile din cabine gletuite şi zugrăvite şi se va reface pardoseala de pe scenă. Teatrul de vară va fi dotat cu instalaţie de sonorizare şi cu instalaţie de iluminat scenă şi iluminat general pentru efectele teatrale. Acoperirea gradenelor se va folosi numai pe timp de vară, aceasta fiind calculată fără încărcarea ce provine din zăpadă. În urma modernizărilor propuse rezultă un număr de 878 locuri, dispuse pe 11 gradene pentru spectatori, pe scaune individuale. Aleile pietonale din zona de acces a Teatrului de vară, precum şi aleea de acces la grupurile sanitare, vor fi şi ele refăcute.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.