Meditaţii pentru Bac

“Hai să luăm Bac-ul” este numele proiectului demarat, astăzi, la Liceul Tehnologic “Auto” Craiova în cadrul căruia  mai mulţi studenţi de la Universitatea din Craiova oferă meditaţii gratuite elevilor la materiile din programa testului maturităţii.

Conducerea Liceului Tehnologic Auto a constatat că după meditaţiile de anul trecut gradul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat a crescut cu două procente. Aşa că a decis să continue şi în 2016 proiectul. Numai că de aceasta data i-a adus la meditaţii pe lângă elevii din anul terminal şi pe cei de clasa a 11a.

La meditaţiile gratuite s-au înscris deja peste 50 de elevi, cei mai mulţi la limba română. Ei sunt meditaţi de 21 de studenţi ai Universităţii din Craiova la materiile din programa de Bacalaureat.

Proiectul cu meditaţiile face parte din programul “Adoptă un liceu” care poate fi implementat de orice instituţie de învăţământ din Craiova. La întâlniri participă pe lângă studenţi şi reprezentanţi ai agenţilor economici din oraş care le pot spune mai multe despre meseriile ori profesiile pe care le pot îmbrăţişa pe viitor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.